Online - Min plats
En blogg från c.nu
Nätet

Pyssel med nätet

28 augusti, 2019 - 12:29Inga kommentarer

Svårt komma online - Lite pyssel kvar

Jag har tyvärr klantat mig och snålat med det dummaste av allt; nätet! Jag valde efter pris, och det visar sig föga oväntat att det billigaste inte var så värst bra. Men jag har mobilen tack och lov. Där valde jag inte den billigaste alls, men mobilen är viktig som för de flesta. 

Aldrig mer det billigaste valet

Jag vet att jag har sagt så förr, men kanske kan jag lyda mina egna regler när jag skriver dem istället. Eftersom jag har "sagt det förr", så förstår de uppmärksamma att jag gjort liknande dumheter tidigare. Jag blir snål av vissa köp, utan egentlig logik. Ofta är det de billiga sakerna som jag tvekar kring, och det är alltså inte pengar som är anledningen. Inte pengar så som kronor och ören, det är någon annan mekanism som styr.

Mobilen och nätet 

Det är ett sätt att komma online, men inte ett alternativ som fungerar i längden. Jag har pratat med Telia även om det var nästan omöjligt att komma förbi det automatiska systemet. Det gick till slut, men det löste inget. Det kunde varit goda nyheter, 'det syns inga fel. Men det är de svåraste felen, de man ej ser.


Kommentarer

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-post syns inte i kommentaren.

Din epost syns inte utåt.

Ej robot-test

Var god svara på frågan nedan för att bevisa att du inte är en robot.

Vad har tomten för färg på sin mössa?